Page Talent is een wervingservice van Page Personnel die werkgevers op zoek naar getalenteerde stagiairs in contact brengt met studenten die een inspirerende stage zoeken. Werkgevers kunnen gratis advertenties voor hun stageprogramma's plaatsen. Als het stageprogramma met succes wordt afgerond, hebben zij de kans om een tijdelijk of vast contract aan te bieden.

Naast Michael Page en Page Executive maakt Page Personnel deel uit van PageGroup, een van de grootste en meest gerenommeerde werving –en selectiebureaus ter wereld. Wij helpen jonge mensen om zich op de arbeidsmarkt voor te bereiden; wij geven studenten advies en tips voor het opstellen van een CV en de voorbereiding van sollicitatiegesprekken. Page Talent biedt hen werkervaring bij een van onze vele topklanten.
 

Op zoek naar getalenteerde kandidaten?

Bedrijven concurreren om de meest getalenteerde kandidaten binnen te halen. Om deze race als winnaar te eindigen, moet je zo vroeg mogelijk op zoek gaan naar de talenten. Het bieden van een stage aan topstudenten is een van de beste manieren om aan talenten te komen. Page Talent biedt je de kans om in contact te komen met zowel Nederlandse als internationale studenten in alle sectoren.

Wil je met ons samenwerken? Je kunt je vacature hier gratis uploaden.
 

Op zoek naar een stage?

Een goede stage is veel meer dan het verzamelen van punten om je studie af te ronden. Het kan de eerste stap in je carrière zijn. Goede stagiairs krijgen vaak een tijdelijk en in sommige gevallen zelfs een vast contract aangeboden.

Page Talent kan je in contact brengen met topbedrijven in allerlei sectoren, van startende bedrijven tot het MKB of een internationaal merk.

Wil je met ons samenwerken? Je kunt je hier als student registreren.
 

Zoek je naar een andere wervingsservice?

Als je naar niet op zoek bent naar een Stage of Stagiair maar op zoek bent naar onze andere PageGroup-diensten, kun je op de volgende websites meer te weten komen over onze merken en onze dienstverlening:

  • Page Personnel – voor starters- en operationeel niveau arbeidsbemiddeling
  • Michael Page – voor specialisten- en management niveau arbeidsbemiddeling
  • Page Executive – voor senior- en directie niveau arbeidsbemiddeling
  • Join PageGroup – als je bij PageGroup zelf wilt werken


Heb je vragen over Page Talent? Of wil je meer informatie? Neem hier contact met ons op.