Kun je in kort je verhaal vertellen over PageTalent.nl en je stageplaats?

Student 1: Pim

Opleiding: Werktuigbouwkunde aan de TU Delft

Sinds april 2019 (volgens mij) ben ik aangemeld bij PageTalent met mijn CV en contact met Page (Sebastiaan). Ik doe de opleiding werktuigbouwkunde aan de TU Delft. Sindsdien ben ik erg veel op de hoogte gebracht van huidige vacatures en stageplekken die wel bij mij zouden passen op basis van mijn CV en profiel op Page met persoonlijk telefonisch contact, ik hoefde eigenlijk weinig zelf te doen. Toen kreeg ik verschillende opties voorgeschoteld en mocht ik oordelen of ik het wat vond of niet. Zo ben ik bij het bedrijf Trelleborg in Ridderkerk uitgekomen en heeft Sebastiaan van Page een gesprek voor mij geregeld bij hun hoofdkantoor.
Zo ben ik na een sollicitatie eigenlijk gelijk aan de slag gegaan en op een half jaar durend project gezet over het verbeteren van een werkproces. Hierbij werd ik goed bijgehouden door Page en werd bijvoorbeeld ook mijn VCA examen gereld, die ik vorige week met succes heb afgerond. Ik ben over het algemeen erg tevreden over het hele proces, alles werd voor mij geregeld en ik hoefde me alleen te focussen op het werk en niet alle randzaken er omheen.

Student 2: Shuly

Opleiding: Management assistant (Directiesecretaresse)

Page Talent is een werving service van Page Personnel. Die bedrijven die op zoek zijn naar een stagiaire in contact brengt met studenten die een stage zoeken. Op de website kun je een eigen account aanmaken als student maar ook als werkgever. Je kan als werkgever dan een advertentie voor je stageprogramma plaatsen op de pagetalent website. En studenten kunnen daarop reageren.
Ik loop zelf stage bij Michael page. Michael page is een werving en selectiebureau en maakt samen met pagetalent, Page Personnel en Page Executive onderdeel uit van Page Group. Ik zit zelf achter de receptie. En neem de klanten/ kandidaten aan. 

Student 3: Beaudine

Opleiding: International Business and Languages

Ik loop stage bij PagePersonnel die ik heb gevonden via PageTalent.nl. Ik had gesolliciteerd op een functie bij PagePersonnel waar ik binnen enkele dagen een interview had. Het proces van solliciteren bij PageTalent.nl naar uiteindelijk een stage gevonden te hebben ging snel en gemakkelijk. Dus ik zou zeker PageTalent.nl aanrader voor andere studenten, omdat het gemakkelijk is om een stage te vinden of het nou een meewerk of een afstudeerstage is dat maakt niet uit.

Ben je op zoek naar een stageplaats om je carrière te starten?

Maak nu je account aan en activeer One-Click-Apply!