Over ons

Bij Thetford hebben we een passie voor kamperen en reizen. Vanuit die passie ontwikkelen en innoveren wij sanitaire systemen, koelkasten, kookapparatuur en toiletverzorgingsproducten van hoge kwaliteit voor de kampeer- en watersportmarkt. Hoogwaardige producten die je mag verwachten van een internationale marktleider. Vanuit 8 kantoren in Europa, Australië en China werken 700 medewerkers samen aan productvernieuwingen en -verbeteringen om de beste resultaten te bereiken voor onze klanten.

Wij hebben samenwerking, ondernemerschap, klant- en servicegerichtheid, werken met passie, verantwoordelijkheid nemen, flexibiliteit en transparante communicatie hoog in het vaandel staan.

Waarom bij ons werken?

Zodra jij bij Thetford aan de slag gaat, krijg je de vrijheid om jezelf optimaal te ontwikkelen binnen een professionele, maar informele sfeer én lever je een relevante bijdrage aan de bedrijfsvoering!
Een interessante stage in een internationale omgeving met kans om jezelf te ontplooien. Je bent echt onderdeel van het team en wordt daarin ook begeleid. Naast een uitdagende stage binnen een dynamisch en internationaal bedrijf, bieden wij een marktconforme stagevergoeding. Tevens worden de reiskosten vergoed.