Over ons

Rivièra Maison is een van oorsprong Nederlands interieurmerk met een eigen signatuur; origineel en exclusief. Met een brede basiscollectie meubels en accessoires en jaarlijks acht seizoen collecties wordt een warme woonsfeer neergezet, waarbij alles draait om sfeer en beleving en het creëren van het ‘ultieme thuisgevoel’.

In korte tijd heeft Rivièra Maison zich ontwikkeld tot een sterk internationaal merk met ruim 600 verkooppunten wereldwijd; zowel eigen interieurwinkels als shop in shops en een nationale en internationale groothandel. Met veel passie en enthousiasme worden de medewerkers in de winkels en op het hoofdkantoor geïnspireerd om het beste uit zichzelf te halen en hun talenten volop te benutten. In de groeiende organisatie heerst een prettige werksfeer waar iedereen zich thuis voelt.

Waarom bij ons werken?

Werken bij Riviera Maison betekent werken bij het mooiste, Nederlandse familiebedrijf in de wereld van Lifestyle. Wij bieden onze stagiaires een super leerzame en veelzijdige stage waarin je alle facetten van het vak leert. Door onze open en eerlijke bedrijfscultuur geven wij jou ruimte voor je talent, ontwikkelingen en staan wij open voor jouw ideeën, inbreng en initiatieven. Onze "Home is where you can be you" sfeer is bij ons op de werkvloer tot in detail doorgetrokken. Zo starten we de dag met een heerlijke kop koffie, lunchen wij dagelijks met elkaar in ons RM café waar heerlijke salades, broodjes en soepen klaar staan en organiseren wij met regelmaat leuke borrels en activiteiten.