Over ons

We zijn een innovatief bedrijf met zo’n 90 gedreven collega’s, die de lat elke dag weer wat hoger leggen. Of je hier nu het perfecte jack ontwerpt of inspirerende content voor onze internetsite creëert: we vormen één team, met één missie. Daarbij geloven we sterk in de diversiteit en de internationale samenstelling van ons team.

We zijn er als werkgever namelijk van overtuigd dat medewerkers de kracht van een organisatie zijn, zeker als hun unieke talent de ruimte krijgt en ze daarmee het beste uit zichzelf kunnen halen.

Heb jij bijzondere talenten op het gebied van Design, Performance of Innovation? Verleg je je eigen grenzen graag? En wil je ’s morgens opstaan om ook vandaag weer de status quo uit te dagen? Dan zou werken bij REV’IT! wel eens hele goede keuze kunnen zijn.

Waarom bij ons werken?

Bij REV’IT! werken we iedere dag om mensen te inspireren om hun motor te pakken en optimaal te genieten. Gedreven door onze passie voor Design, Performance en Innovation streven we naar het ultieme product: een product dat de rijder helpt bij het leven van zijn passie, in veiligheid én stijl. Het is die diepgewortelde drive die ons team zo hecht en sterk maakt. Hoe divers we soms ook zijn qua karakter en achtergrond, samen veroveren we de wereld. Dat maakt werken bij REV’IT! ook zo bijzonder.