Over ons

iunxi maakt digitale innovaties en transformaties mogelijk door deze van een betrouwbare en veilige ICT-infrastructuur te voorzien. iunxi is daarin het technisch geweten voor de klant door de slimste keuzes te maken
en door de verantwoordelijkheid en complexiteit over te nemen die het managen van moderne bedrijfsnetwerken vraagt.
De échte netwerkspecialisten werken dan ook bij iunxi. Door deze expertise zijn we een unieke speler in de markt. We schakelen snel, houden van persoonlijk contact en gaan voor het beste resultaat. Gedreven vanuit technologie, realiseert iunxi betrouwbare ICT-infrastructuren waar de klant geen enkel omkijken naar heeft. Iedere organisatie heeft verschillende wensen, eisen en behoeften en iunxi zorgt ervoor dat de geboden oplossingen daar perfect op aansluiten. iunxi is creatief, pragmatisch en innovatief.

Waarom bij ons werken?

iunxi groeit en dus zijn we altijd op zoek naar talent. Door regelmatig nieuwe kennis binnen te halen blijven we bovendien scherp in een wereld die continu verandert. Bij iunxi zijn we trots op ons werk en hebben we plezier in wat we doen. Het is van belang dat je van elkaar op aan kunt en een open en eerlijke werkomgeving hoort daar bij. Iedereen draagt zijn of haar steentje bij aan het resultaat en voor alle medewerkers telt:

– jezelf blijven ontwikkelen in jouw vakgebied
– diversiteit aan projecten, ook internationaal
– veel ruimte voor zelfstandigheid
– net een stapje verder willen dan gemiddeld
– een eerlijke werkomgeving voor iedereen
– specialisten die elkaar versterken