Stagiair(e) Marketing

Afstudeerstage Etten-Leur 6 Maanden

Bijgewerkt 05/07/2022

  • Je hebt eigen inbreng in de opdracht die je voor ons gaat uitvoeren!
  • Thetford BV is ervaren in het begeleiden van stagiairs! Je bent in goede handen.

Over onze klant

Bij Thetford hebben we een passie voor kamperen en reizen. Vanuit die passie ontwikkelen en innoveren wij sanitaire systemen, koelkasten, kookapparatuur en toiletverzorgingsproducten van hoge kwaliteit voor de kampeer- en watersportmarkt. Hoogwaardige producten die je mag verwachten van een internationale marktleider. Vanuit 8 kantoren in Europa, Australië en China werken 900 medewerkers samen aan productvernieuwingen en -verbeteringen om de beste resultaten te bereiken voor onze klanten.

Wij hebben samenwerking, ondernemerschap, klant- en servicegerichtheid, werken met passie, verantwoordelijkheid nemen, flexibiliteit en transparante communicatie hoog in het vaandel staan.

Functieomschrijving

Wij zoeken een marketing en communicatie talent die veel wil leren bij ons marketing team! Als onderdeel van een internationaal marketing team, ondersteun je marketing en communicatie projecten voor diverse productgroepen en regio’s. Ben je enthousiast, nieuwsgierig, creatief en heb je een passie voor kamperen? Dan ben je bij Thetford aan het juiste adres!

De stageopdracht bestaat uit het meewerken op de afdeling en het uitvoeren van een onderzoek. De exacte opdracht kan in overleg met jou en school worden gedefinieerd.

Werkzaamheden

Je ondersteunt de afdeling in diverse activiteiten voor de diverse marketing tools. Werkzaamheden kunnen, al dan niet gecombineerd met een onderzoek, onder andere bestaan uit:

- Het coördineren van diverse communicatie uitingen, zoals online banners en newsletters, met betrekking tot Thetford Friends
- Interne afstemming met collega’s (internationaal) ten aanzien van design, content, timing en vertalingen
- Het initiëren en supporten van Social Media activiteiten (LinkedIn, Facebook, Instagram)
- Het creëren van video’s of andere digitale uitingen over Thetford en de producten, hoe te gebruiken, te vervangen, te onderhouden etc. Van de creatie van het script tot final editing en release van de video’s
- Het supporten van werkzaamheden die voortkomen uit de go-to-market plannen (nieuwe product introducties)

Onderzoeksopdrachten

We hebben meerdere onderzoeksopdrachten liggen die we graag met jou afstemmen. Enkele voorbeelden van opdrachten zijn:

- Onderzoeken hoe we meer Thetford Friends kunnen maken; welke tools kunnen we daarvoor inzetten; wat hebben we daarvoor nodig; waar kunnen we meer Thetford Friends treffen? Wat kunnen korte termijn promotionele acties zijn om Friends te winnen? Wat kunnen langere termijn tools zijn loyaliteitsprogramma’s) die kunnen ondersteunen bij het uitbouwen van het Friends programma?
- Inzicht krijgen in verwachtingen en feedback van consumenten ten aanzien van nieuwe producten en/ of producten in ontwikkeling

Profiel

Een goede kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal
Een enthousiaste, nieuwsgierige en creatieve teamspeler
Sterke communicatieve vaardigheden
Zelfstandig, flexibel en toont initiatief
Affiniteit met de vrijetijdsmarkt
Kennis van Office, SPSS is een pré. Kennis van grafische pakketten (Adobe) is zeker een plus.

Aanbod

Wat maakt werken bij Thetford zo leuk?
Zodra jij bij Thetford aan de slag gaat, krijg je de vrijheid om jezelf optimaal te ontwikkelen binnen een professionele maar informele sfeer én lever je een relevante bijdrage aan de bedrijfsvoering! Naast een uitdagende stage binnen een dynamisch en internationaal bedrijf bieden wij een marktconforme stagevergoeding. Tevens worden de reiskosten vergoedt.

Contact
Elinore Gölay
Referentienummer
2613496-1657015736

Vacature samenvatting

Opportuniteitstype
Afstudeerstage
Startdatum
September 2022
Contractduur
6 Maanden
Sector
Marketing, Agency & Digital
Locatie
Etten-Leur
Vacature referentie
2613496-1657015736