Internship HR

Meewerkstage Tilburg

Bijgewerkt 20/04/2023

  • Een uitdagende stage waarbij je wordt gezien als een volwaardige medewerker.
  • Voldoende verantwoordelijkheid en goede begeleiding.

Over onze klant

Wij zijn Smartwares Group; een bedrijf in consumentengoederen dat betaalbare, goed ontworpen apparaten en oplossingen maakt die het dagelijks leven eenvoudiger, beter en leuker maken! We zijn een toonaangevende speler op het gebied van slimme veiligheid, verlichting en huishoudelijke apparaten. Lees meer over ons bedrijf en de filosofie.

Functieomschrijving

Tijdens je stage zal je allround meewerken op de HR-afdeling. Hierbij krijg je de ruimte om je kennis en vaardigheden binnen HR verder te ontwikkelen. Je houdt je vooral bezig met het administratief ondersteunen bij in-, door- en uitstroom van personeel en recruitment. Daarnaast zijn er een aantal HR gerelateerde projecten om op te pakken. Het betreft een stage voor een periode vanaf september 2023 voor minimaal 4 dagen (32 uur) per week.

Profiel

- HBO- of WO-opleiding in de richting van HRM; - Beschikbaar vanaf september 2023; - Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; - Proactieve, communicatieve en teamgerichte instelling.

Aanbod

- Een uitdagende stage waarbij je als volwaardig medewerker van de afdeling zal worden gezien. Voldoende verantwoordelijkheid, goede begeleiding, een goede werksfeer en een marktconforme vergoeding van €300,- euro per maand (o.b.v. 40 uur per week); - Een warm welkom door ruim 200 enthousiaste collega’s die jou graag wegwijs maken in jouw nieuwe, dynamische werkomgeving; - Personeelskorting op alle producten in ons assortiment. Pas op! Je hele huis staat straks vol met onze merken! Een personeelsvereniging met maandelijkse activiteiten!

Contact
Christally Martis
Referentienummer
1014476-1681983853

Vacature samenvatting

Opportuniteitstype
Meewerkstage
Sector
Human Resources
Locatie
Tilburg
Bedrijfsnaam
Smartwares Europe
Vacature referentie
1014476-1681983853