HR stagiair(e)

Meewerkstage Amersfoort

Bijgewerkt 23/10/2023

  • Leer veel over diverse HR onderwerpen binnen een logistieke organisatie
  • Breed takenpakket en en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Over onze klant

HAVI is een wereldwijd particulier bedrijf dat zich richt op het innoveren, optimaliseren en beheren van de supply chain van onze klanten. We bieden onder andere diensten aan op het gebied van opslag, transport, planning en recycling. Daarnaast zijn we ook bedreven in het versnellen van de fysieke supply chain processen door oplossingen aan te bieden op het gebied van data, analytics en inzichten. In Nederland verzorgen we vanuit onze twee distributiecentra (in Amersfoort en Barendrecht) de gehele logistieke keten voor klanten als McDonald’s, KFC, Tacobell en Vapiano.

Functieomschrijving

Als HR Stagiair(e) bij HAVI ondersteun je het HR-team bij het bijhouden van de personeelsadministratie (in-, door- en uitstroom) en werk je mee samen aan diverse projecten en onderwerpen. Onze organisatie heeft ambitieuze plannen en vanuit HR dragen we daar graag aan bij! Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de werving & selectie van nieuw personeel, opleidingsvraagstukken, verzuimbegeleiding en het optimaliseren en digitaliseren van de personeelsadministratie.

Profiel

Wij zoeken een leergierige en proactieve derde- of vierdejaars HBO/WO student Human Resource Management. Je kunt goed zelfstandig werken en hebt systemen snel door. Ook ben je erg nauwkeurig en kun je goed met het Microsoft Office pakket overweg. Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels zijn een must.

Aanbod

Als stagiair(e) bij HAVI maak je deel uit van een ambitieuze organisatie binnen een continu veranderende omgeving. Onze HR afdeling bestaat uit een HR Adviseur, een HR Officer, een Payroll Specialist en een HR Manager. Wij bieden jou een prettige informele werksfeer met leuke collega’s én de mogelijkheid om veel te leren over de diverse HR facetten binnen een logistieke organisatie met ongeveer 330 medewerkers. Uiteraard hoort daar ook een stagevergoeding en eventuele reiskostenvergoeding bij.

Contact
Myrthe Lourens
Referentienummer
1014841-1697446648

Vacature samenvatting

Opportuniteitstype
Meewerkstage
Sector
Human Resources
Locatie
Amersfoort
Bedrijfsnaam
HAVI
Vacature referentie
1014841-1697446648