Communication & Production Marketing DS Automobiles

Meewerkstage Amsterdam 6 Maanden

Bijgewerkt 17/08/2022

  • Een super leuke stage binnen een van de grootste automotive bedrijven van NL
  • Je werkt in een gedreven, professioneel, creatief, ambitieus team

Over onze klant

Stellantis is een toonaangevende wereldwijde mobiliteitsspeler die wordt geleid door een duidelijke missie: iedereen bewegingsvrijheid bieden door middel van onderscheidende, aantrekkelijke, betaalbare en duurzame mobiliteitsoplossingen. De kracht van ons bedrijf ligt in de breedte van onze iconische merkenportfolio, de diversiteit en passie van onze 300.000 mensen en onze diepe wortels in de gemeenschappen waarin we actief zijn.

Functieomschrijving

Als Communicatie & Product Marketing stagiair ben je o.a. verantwoordelijk voor het bijhouden van de website, sociale media en het maken van communicatiematerialen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van campagnematerialen en helpt bij het organiseren van evenementen. Het opstellen en updaten van prijslijsten en brochures doe je in samenwerking met externe leveranciers. Je stelt maandelijks rapporten op over de status van onze automodellen en je maakt concurrentievergelijkingen.

Profiel

wij zijn op zoek naar iemand die van aanpakken weet. Je bent een Nederlands sprekende HBO of WO student en zit in het derde of vierde jaar van je studie. Je zoekt een meewerkstage en bent fulltime beschikbaar. Je hebt een hands-on mentaliteit, bent stressbestendig en kan flexibel werken. Je bent creatief, kunt zelfstandig werken en hebt commercieel inzicht.

Aanbod

stagevergoeding

gelegenheid om van thuis te werken

Contact
M. Laverdet
Referentienummer
2612461-1654850928

Vacature samenvatting

Opportuniteitstype
Meewerkstage
Startdatum
September 2022
Contractduur
6 Maanden
Sector
Marketing, Agency & Digital
Locatie
Amsterdam
Vacature referentie
2612461-1654850928