COMMUNICATIE & PRODUCT MARKET INTERNSHIP, ALFA ROMEO JEEP DS

Meewerkstage Amsterdam 6 Maanden

Bijgewerkt 17/08/2022

  • Work in a global company in an international team
  • Automotive related

Over onze klant

Stellantis is a leading global mobility player guided by a clear mission: to provide freedom of movement for all through distinctive, appealing, affordable and sustainable mobility solutions. Our Company’s strength lies in the breadth of our iconic brand portfolio, the diversity and passion of our 300,000 people, and our deep roots in the communities in which we operate.

Functieomschrijving

Wat zijn jouw dagelijkse werkzaamheden?Als Communicatie & Product Marketing stagiair ben je o.a. verantwoordelijk voor het bijhouden van de website, sociale media en het maken van communicatiematerialen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van campagnematerialen en helpt bij het organiseren van evenementen. Het opstellen en updaten van prijslijsten en brochures doe je in samenwerking met externe leveranciers. Je stelt maandelijks rapporten op over de status van onze automodellen en je maakt concurrentievergelijkingen.

Profiel

Wie ben jij?Wij zijn op zoek naar iemand die van aanpakken weet. Je bent een Nederlands sprekende HBO of WO student en zit in het derde of vierde jaar van je studie. Je zoekt een meewerkstage en bent fulltime beschikbaar. Je hebt een hands-on mentaliteit, bent stressbestendig en kan flexibel werken. Je bent creatief, kunt zelfstandig werken en hebt commercieel inzicht.

Aanbod

Wat bieden wijWij bieden een kijkje in de keuken van een internationale organisatie. Je krijgt de ruimte voor eigen initiatief en de mogelijkheid je te verdiepen in je interesses. Je gaat samenwerken met een enthousiast en gedreven team en uiteraard bieden wij je een passende stage vergoeding.

Contact
M. Laverdet
Referentienummer
2612461-1660041313

Vacature samenvatting

Opportuniteitstype
Meewerkstage
Startdatum
August 2022
Contractduur
6 Maanden
Sector
Marketing, Agency & Digital
Locatie
Amsterdam
Vacature referentie
2612461-1660041313