Allround Productie Stagiair

Meewerkstage Amsterdam

Bijgewerkt 19/01/2024

  • Mega gezellig kantoor met een jong team en veel vrijheid
  • Meekijken op alle niveaus in de organisatie van grote gastronomische evenementen

Over onze klant

Amsterdam Wine Company is sinds 2016 toonaangevend in gastronomische evenementen. Wij organiseren de grootste wijnfestivals van Nederland en bijzondere pop-up restaurants op adembenemende locaties. In 2024 staan zes evenementen op de planning en ontvangen wij meer dan 100.000 gasten. Je kan ons kennen van Amsterdam Wine Festival, Fête du Champagne & Vins, Rond de Tafel, Wijnmakers & Chefs en sinds 2022 staat Bitcoin Amsterdam op ons portfolio. Aankomende zomer (2024) komen we met een nieuw concept waarbij we liefhebbers in de wereld van wijn en gastronomie verenigen.

Functieomschrijving

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het contact leggen met partners en uitvragen van materialen. Je denkt mee over alle logistieke facetten die bij het organiseren van een festival komt kijken. Je helpt met het maken van de plattegrond, de leveranciersriders en bijbehorende planningen. Je maakt en bewaakt draaiboeken en stuurt onder begeleiding van de productiemanager het team op de vloer aan.

Profiel

Als allround productie stagiair bij Amsterdam Wine Company ben je leergierig, heb je affiniteit met de evenementenbranche, ben je enthousiast over de logistieke kant van de op- en afbouw bouw en breek van een festival, sterk in plannen en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Opleidingsniveau: HBO Standplaats: Amsterdam en omgeving

Aanbod

Stagevergoeding in overleg

Contact
Tommie van Alphen
Referentienummer
1014816-1705495512

Vacature samenvatting

Opportuniteitstype
Meewerkstage
Sector
Hospitality, Leisure & Tourism
Locatie
Amsterdam
Bedrijfsnaam
Amsterdam Wine Company
Vacature referentie
1014816-1705495512