Over ons

WeKnowPeople is een specialistisch recruitmentbureau gespecialiseerd in de vakgebieden Digital, Marketing, Data en Communicatie. Ben jij vooral geïnteresseerd in één van deze vakgebieden? Dan kunnen we daar in jouw stage zeker rekening mee houden! Of wil je je juist een zo breed mogelijk oriënteren en iets leren over al onze vakgebieden? Ook dat is bespreekbaar.

We hebben zeker geen jasje-dasje cultuur: je kan in je casual kleding naar werk komen. Recruitment Consultant Frank: ''Werken bij WeKnowPeople is als een warm bad. Alles wordt gevierd en ook als het tegenzit heb je dankzij collega's binnen een uur alsnog de slappe lach.''

Wat ons uniek maakt is onze werkwijze. We matchen naast werkervaring ook op basis van persoonlijkheid, competenties en ambitie. Een cv zegt immers alleen iets over wat je hebt gedaan, maar niets over je toekomstige ambities.

Waarom bij ons werken?

- Lijkt het jou leuk om het recruitmentvak te leren?
- Wil jij werkervaring opdoen en snel een goed overzicht krijgen van de arbeidsmarkt?
- En wil je werken in een gezellig team met veel teamactiviteiten?
- Ben jij als student Toegepaste Psychologie of HRM op zoek naar een stage, reageer dan op onze vacature Stagiair Recruitment (Haarlem)!

Stagiair Recruitment Lars: ''Het leukste van een stage bij WeKnowPeople is dat je veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je verlegt grenzen en ontdekt wat je leuk vindt. En na jouw stage is er de mogelijkheid om bij WeKnowPeople te blijven werken als bijbaan (naast bijvoorbeeld een Master studie) of als baan (bijvoorbeeld als Junior Sourcer).''

Als Stagiair Recruitment krijg je de kans om alle ins en outs van het recruitmentvak te leren. Je wordt de rechterhand van onze Recruitment Consultants. Jouw verantwoordelijkheden (waarbij we je natuurlijk op weg gaan helpen):

- Jij doet searches op LinkedIn om de juiste kandidaten te vinden bij een vacature
- Jij stelt long lists en talent pools op van professionals in een specialistisch vakgebied
- Jij beoordeelt cv's en voert telefonische gesprekken met kandidaten
- Jij voert sollicitatiegesprekken onder begeleiding van een Recruitment Consultant
- Jij gaat mee op klantbezoek naar opdrachtgevers (bijvoorbeeld naar Timm & Pimm, KLM en de NPO)

WIE BEN JIJ?
Ben jij student Toegepaste psychologie, HRM of heb jij een passie voor het verbinden van mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zijn een club go-getters: ambitieus, proactief en ondernemend. Het team is jong en enthousiast. We zijn op zoek naar iemand die hier naadloos bij past, en dus de volgende eigenschappen aan zichzelf kan toeschrijven:

Een doorzetter en positief: recruitment is een vak van ups en downs
Een ‘people’ person: je gaat graag in gesprek met mensen en houdt van netwerken
Gemotiveerd: je leert snel nieuwe vaardigheden en kan op niveau schakelen met professionals
Je laat je niet gek maken: maar je mag best gek doen, als je dat wil