Over ons

voestalpine Track Solutions Netherlands B.V. ondersteunt beheerders en aannemers bij de aanleg van nieuwe railinfrastructuur en het onderhoud van bestaande railinfrastructuur. Dit doen we in binnen- en buitenland. Onze dienstverlening draagt bij aan een beschikbaar en veilig spoornetwerk voor reizigers en goederen. Wij bieden onze klanten een unieke combinatie van railgerelateerde producten, logistieke diensten en serviceconcepten. Daarmee zijn wij een belangrijke schakel in de levering van kwalitatieve materialen en diensten aan aannemers voor bouwprojecten en onderhoudswerkzaamheden in het ProRail netwerk. Ons team bestaat uit 145 gepassioneerde medewerkers en werkt vanuit Hilversum.

voestalpine Track Solutions Netherlands B.V. is onderdeel van het wereldwijde voestalpine AG. Het concern richt zich op product- en systeemoplossingen op basis van staal en andere metalen van de hoogste kwaliteit in technologie intensieve industrieën en niches.

Waarom bij ons werken?

voestalpine Track Solutions Netherlands biedt medewerkers en stagiaires een plezierige werkomgeving met nadruk op eigen verantwoordelijkheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling.