Over ons

Swiss Sense is een unieke, jonge en snelgroeiende retail organisatie, in de markt van slaapcomfort. We hebben één duidelijke, gezamenlijke missie voor ogen: om in 2023 marktleider te zijn in Europa. We willen dat we de eerste naam zijn waar mensen aan denken bij lekker slapen. Dat gebeurt natuurlijk niet zomaar. Al 100 jaar is Swiss Sense actief op het gebied van slaapcomfort en daarmee ook al 100 jaar bezig met innovatie, ontwikkeling en groei. We hebben sinds de start flinke stappen gemaakt, maar onze ambities groeien mee. Specialist in slaapcomfort blijven we alleen met gemotiveerde collega’s zoals jij.

Waarom bij ons werken?

Werken bij Swiss Sense betekent werken in een prachtig familiebedrijf van Nederlandse bodem. Met de vierde generatie van de familie Diks aan het roer, is Swiss Sense de laatste vijftien jaar uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en sinds afgelopen jaar ook in Denemarken. De internationale groeiambities van ons jonge, bevlogen leiderschapsteam maakt dat we continu vooruit bewegen. Ons succes? Al 100 jaar produceren en verkopen we met hart en ziel een groot assortiment stijlvolle slaapsystemen. Onze deskundigheid, ambitie en vooral onze mensen maken het verschil.

Met zo’n 1100 medewerkers in vijf verschillende landen en daarnaast ook nog een eigen productiefaciliteit op de Filippijnen, staan wij graag dichtbij onze klanten en elkaar, door dicht bij onszelf te blijven. Creativiteit, elkaar uitdagen en kansen creëren zijn hierin sleutelwoorden. Bij Swiss Sense hebben wij aandacht voor talent en dagen we je uit om te doen wat jij het beste kunt. Dat geeft de energie die je kunt gebruiken om je dromen waar te maken, samen met ons als onderdeel van onze familie.