Over ons

Scover is een innovatieve technologie-startup gericht op het begrijpen en matchen van persoonlijke smaak en bier, het ontwikkelen van expertise en het toegankelijk maken van informatie over smaak en bier. Met een team van bierspecialisten en digitale experts geven we prioriteit aan leren en persoonlijke groei.
Scover | Persoonlijk bieradvies is ontwikkeld door bierspecialisten, personalisatie specialisten & digital marketeers.

Waarom bij ons werken?

Bij Scover zijn we op zoek naar ambitieuze marketingstagiaires met een hands-on mentaliteit en passie om onze oplossingen commercieel op de mark t te brengen en uit te rollen. Als marketing stagiair maak je deel uit van het marketingteam en werk je nauw samen met ervaren marketeers, de product eigenaren en klanten. Je wordt uitgedaagd om effectieve en impactvolle content te creëren voor onze doelgroep; digitaal en offline.

Als marketing stagiair voor Scover maak je deel uit van het marketing- en strategieteam, met als verantwoordelijkheden het definiëren, coördineren en creëren van content voor marketingcampagnes en activatie. Je ondersteunt het team ook ad-hoc en dagelijkse activiteiten om de uitrol van het platform succesvol te maken.