Over ons

ROCKWOOL B.V. maakt deel uit van de ROCKWOOL Group. Als Benelux organisatie met 1 fabriek en 1.200 medewerkers leveren wij geavanceerde isolatiesystemen voor gebouwen.
Bij de ROCKWOOL Group willen wij het leven van iedereen die met onze oplossingen in aanraking komt verrijken. Door onze expertise zijn we in staat een groot aantal belangrijke hedendaagse uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en ontwikkeling aan te gaan – van reductie van energieverbruik en geluidsoverlast tot bescherming tegen brand, waterschaarste en overstromingen. Ons productaanbod weerspiegelt de diversiteit van wereldwijde behoeften en helpt onze partners tegelijkertijd bij het verkleinen van hun CO2-voetafdruk.

Steenwol is een veelzijdig materiaal en vormt de basis van al onze bedrijven. Met ongeveer 10.500 enthousiaste collega's in meer dan 38 landen zijn wij wereldmarktleider op het gebied van steenwoloplossingen – van bouwisolatie tot akoestische plafonds, van externe gevelbekledingsystemen tot oplossingen voor glastuinbouw, van speciaal geëngineerde vezels voor industrieel gebruik tot isolatie voor de procesindustrie, scheepvaart en offshore.

De expertise die wij in al die jaren hebben opgebouwd op het gebied van steenwol, is ongeëvenaard. We begrijpen als geen ander dat professionals in de bouw behoefte hebben aan kennis die verder reikt dan het product steenwol. De wetgeving is voortdurend aan verandering onderhevig en de regels worden steeds veeleisender. Als we het hebben over duurzaamheid is er sprake van een accentverschuiving van puur energiebesparende en -opwekkende maatregelen naar meer aandacht voor het menselijk welzijn.

Samen met de overheid en diverse partners slagen we erin het belang van een gezond, (brand)veilig en comfortabel binnenklimaat en het vinden van de juiste balans tussen energie, comfort en milieu-impact hoog op de agenda te plaatsen.

Geïnteresseerd in de loopbaanmogelijkheden bij ROCKWOOL? Bezoek dan onze carrièrewebsite via rockwool.nl/carriere
Of voor meer informatie neem eens contact op met Daan van de Laar (Recruiter) via [email protected]

Waarom bij ons werken?

Werken als student bij ROCKWOOL betekent dat je onderdeel bent van een grote internationale organisatie, met klanten en collega’s wereldwijd. Carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn er legio.

Geïnteresseerd in de loopbaanmogelijkheden bij ROCKWOOL? Bezoek dan onze carrièrewebsite via rockwool.nl/carriere
Of voor meer informatie neem eens contact op met Daan van de Laar (Recruiter) via [email protected]