Over ons

Loopper is een e-commerce bedrijf dat al 17 jaar actief is in de promotionele goederen branche. Ons team bestaat uit 30 jonge en enthousiaste werknemers uit verschillende landen.
Zo hebben wij een Franse, Duitse, Spaanse, Italiaanse en natuurlijk Nederlandse afdeling. We werken nauw samen met leveranciers verdeeld over de hele wereld, wij noemen onszelf dan ook met trots een internationaal bedrijf. Het is van groot belang dat onze klanten in elk gedeelte van Europa de perfecte promotionele goederen ontvangen. We doen dit allemaal vanuit onze hoofdkwartier in het mooie Amsterdam.

Waarom bij ons werken?

Ben jij een ambitieuze student die op zoek is naar een leuke maar uitdagende stage? Dan zijn wij hoogst waarschijnlijk een match!
Als trainee bij Loopper begint jouw dag om 9 uur met een koffie en een hartelijke begroeting van Dexie en Cayman, onze twee kantoor labradors. Jij houdt je bezig met de dagelijkse aanvragen die door verschillende kanalen binnenkomen. Denk hierbij aan Google, organische aavragen en social media. Je krijgt een bestaand klantenbestand en uitgebreide begeleiding, waarmee je jouw targets makkelijk gaat halen.

Ons werk begint en eindigt met onze klanten. We bieden en luisterend oor, overleggen de details van de bestelling met ze en nemen hen mee in het gehele design proces. Doordat wij klantenervaringen creëren die simpel, waardevol maar ook entertaining en handig zijn, zorgen we ervoor dat we meetbare resultaten behalen voor grote namen, maar ook kleinere organisaties. De Verenigde Naties, Europese commissie, Borussia Dortmund, Nivea en zelfs Daimler Mercedes maken bijvoorbeeld deel uit van ons klantenbestand.