Over ons

Ons familiebedrijf LC Packaging is al vier generaties actief in de verpakkingsbranche. De overgrootvader van de huidige directeur Lucas Lammers begon het bedrijf in 1923 met uitsluitend de aankoop, verkoop en bewerking van jute zakken. Inmiddels is de dienstverlening aanzienlijk uitgebreid, maar nog altijd gecentreerd rondom de verpakkingsindustrie: van importeur van verpakkingen tot producent en distributeur met eigen productiefaciliteiten in Europa, Azië en Afrika. Van eenmanszaak tot een multinational met meer dan 1500 medewerkers. En van tienduizend euro omzet in 1923 naar 181 miljoen omzet in 2018. De rode draad door de jaren heen? Het constante vertrouwen van onze klanten, productiepartners en collega's.

Waarom bij ons werken?

Binnen LC Packaging heerst een informele werksfeer met een no-nonsense werkmentaliteit. Iedereen is goed benaderbaar dankzij onze brede organisatiestructuur. Je kan bijvoorbeeld altijd bij het kantoor van onze CEO Lucas Lammers binnenlopen.

Zowel onze directie als medewerkers staan erom bekend toegewijd, betrouwbaar en loyaal te zijn. In de meeste gevallen blijven mensen jarenlang bij ons werken. Binnen onze organisatie zitten dan ook volop carriérekansen. We hebben geen strakke loopbaanpaden, maar de kansen liggen voor het grijpen. Regelmatig wisselen onze medewerkers van functie om een stap in de breedte of hoogte te maken.