Over ons

Karwei, de bouwmarkt met smaak voor klussen & inrichten, maakt stijlvol wonen voor iedereen bereikbaar. We houden van materialen, kleuren en vormen en weten hoe je deze met elkaar kan combineren. Onze liefde voor wonen maakt dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste woontrends die we verwerken in ons zorgvuldig op elkaar afgestemde assortiment. Met onze collectie gordijnen, vloeren, verf, verlichting, behang, meubels en woonaccessoires maak je jouw eigen smaakvolle combinaties in de stijl die bij jou past!

Karwei is sinds 1975 een franchiseformule. De Karwei-bouwmarkten zijn daarom eigendom van zelfstandige ondernemers, de franchisenemers. Franchisegever is Intergamma B.V., gevestigd in Leusden. Met 132 vestigingen is er altijd een Karwei in de buurt, waarvan de meesten op zondag geopend zijn. En natuurlijk 24/7 online

Waarom bij ons werken?

Ondanks de bijzondere periode waarin wij ons nu verkeren, zijn wij op zoek naar marketing en communicatie toppers die ons team in juni komen versterken. Ben jij energiek en gemotiveerd? Enorm hands-on; zorg jij dat het voor elkaar komt? Pik je snel dingen op? Heb je gevoel voor communicatie en affiniteit met interieur? En ben je op zoek naar een leerzame, maar vooral ook léuke stage? Lees dan verder en solliciteer snel!

Periode: 5 maanden (bespreekbaar)
Start: per juni 2021 of iedere andere periode
Soort stage: meewerkstage (minimaal 32u p/w), géén afstudeerstage
Opleiding: HBO/WO, richting marketing/communicatie of gerelateerd

In welke teams kan je werken?:

Campagne- & brandmanagement
Altijd al eens mee willen werken aan grote, landelijke campagnes? In het Karwei brandteam ontwikkelen we vernieuwende campagnes, events en PR-activaties. Daarnaast zijn we één van de grootste interieurmerken op social media. Werk mee in het brandteam en leer alles over social media, online adverteren, influencer marketing en contentcreatie – van Instagram Stories en blogs tot gave foto- en videoshoots.

On- & offline activatie
Het activatie team doet er alles aan om zoveel mogelijk mensen naar de Karwei bouwmarkt en/of webshop te krijgen. We zetten hier diverse on- & offline middelen voor in. Wekelijks inspireren wij onze 360.000 nieuwsbrief abonnees met woontrends, zelf-maak-ideeën en verrassende aanbiedingen. Ook zorgen wij dat de homepage en de acties & aanbiedingen pagina’s altijd up-to-date zijn. Om de week verspreiden wij 4 miljoen Karwei folders volop leuke acties en vier keer per jaar het Idee magazine boordevol inspiratie en trends. Daarnaast publiceren wij iedere week een digitale folder die continue in ontwikkeling is. Stap bij ons in de sneltrein en leer in no-time alles over het genereren van traffic, optimaliseren van content en creëren van extra omzet.

Winkelinrichting
Met 134 bouwmarkten is Karwei één van de grootste woon- klusbestemmingen van Nederland. Wij verbouwen en openen continu nieuwe vestigingen, draag jij jouw steentje bij aan een winkelinrichting vol inspiratie en advies?

Collega’s en sfeer
Je komt te werken in een team met enthousiaste en jonge collega's. De sfeer bij Intergamma is open, informeel en je komt makkelijk in contact met andere collega’s, zo maak je kennis met de verschillende kanten van het vak.

Wat bieden wij:
· Een uitdagende stageplek op een jonge, dynamische afdeling
· Volop kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen
· Een stagevergoeding van €300,- bruto per periode van 4 weken bij een 40-urige stageweek