Over ons

70 Jaar vakmanschap. Rundvlees specialist sinds 1950.

Goedegebuur Vlees Rotterdam levert hoogwaardig rundvlees van een specifieke, constante kwaliteit bestemd voor catering en Retail. Ruim 70 jaar vakmanschap en innovatieve ontwikkelingen hebben geresulteerd in een gespecialiseerd modern rundvlees verwerkend bedrijf. Onze specialisatie kenmerkt zich door het verwerken van uitsluitend achtervoeten van hoogwaardige dubbeldoel-koeien. Door moderne verwerking en rijping van het vlees ontstaan half- en eindfabricaten die tegemoetkomen aan de vraag naar een kwalitatief, mals en smaakvol product geschikt voor elk restaurant of keuken. Mede door decennialang een kwaliteitsproduct te bieden is Goedegebuur uitgegroeid tot een begrip én marktleider in de wereld van rundvlees.
Een continue veranderende omgeving zorgt ervoor dat een dynamisch en ambitieus bedrijf zoals Goedegebuur de eisen en kansen steeds weer aanpast om op een hoog niveau te blijven leveren. Er worden maandelijks meer dan 300 verschillende producten geproduceerd waarvan maar liefst 90% naar Retail (cash & carry concern) en ‘Out of Home’ kanalen worden geëxporteerd. Het marktgebied van Goedegebuur beslaat geheel Europa.

Wij hebben in 2015 de Rotterdamse Ondernemersprijs gewonnen en zijn tevens trotse officiële partner van Unicef. Werken bij Goedegebuur betekent werken in een gezonde, internationaal georiënteerde onderneming met een ambitieus team.

Waarom bij ons werken?

Uitdagende en verantwoordelijke functies met genoeg ruimte voor eigen initiatief waar je je kwaliteiten en vaardigheden elke dag weer kan laten zien. Je bent een belangrijke schakel in het gehele bedrijf- en productieproces en je krijgt de kans om direct invloed uit te oefenen op de prestatie van de afdeling waar je komt te werken.