Over ons

Een kaart verbindt mensen, waar ze ook zijn. Door te werken met dezelfde kaart heeft iedereen hetzelfde beeld. Als marktleider in GIS vinden we het belangrijk dat het inzicht dat kaarten en geografische analyses geven, ervoor zorgen dat organisaties een verschil kunnen maken.

We helpen organisaties de kracht van hun data te ontdekken. Het is onze ambitie dat organisaties zichzelf slimmer kunnen maken met geo-informatie en ons geografisch informatiesysteem (GIS): het ArcGIS-platform. We zorgen ervoor dat via het platform onder meer toegang is tot veel (open) data

Waarom bij ons werken?

Bij Esri stap je in een informele organisatie met gedreven collega’s die trots zijn op wat ze doen.
Wij gaan graag samen met jou aan de slag om de organisatie iedere dag een beetje beter te maken. Daarnaast zorgt de open cultuur binnen Esri ervoor dat je binnen korte tijd ook de collega’s van andere afdelingen leert kennen.

Als stagiair ben je automatisch lid van onze personeelsvereniging. Daarmee ga je bijvoorbeeld karten, indoor skydiven of zeilen. Of sluit jij aan bij de groep die jaarlijks gaat wielrennen in Frankrijk? Met trots dragen we het Beste Werkgevers Keurmerk (2019-2020)