Over ons

Equinox is een innovatieve systeem integrator voor interne logistiek. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van verschillende typen sorteermachines. Deze machines zorgen ervoor dat producten uit het magazijn efficiënt verzameld worden per verzending. Onze machines worden in Hillegom geassembleerd en worden geïnstalleerd bij klanten over de hele wereld die werkzaam zijn in de detailhandel, e-commerce of post- en pakketverwerking. De projecten die wij installeren bestaan meestal uit een sorteermachine met diverse randsystemen zoals transportbanen, scanners, buffersystemen en verpakkingsmachines.

Waarom bij ons werken?

Onze werkomgeving wordt gekarakteriseerd door flexibiliteit, enthousiasme en groei. Een perfecte broeiplaats voor jong talent. Om innovatief te blijven hebben we de juiste mensen nodig die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Hier ligt de kracht van studenten en afgestudeerden. Zij komen vaak met vernieuwende ideeën die, met de juiste begeleiding, realiteit gemaakt kunnen worden.

Wij bieden een uitdagend stage of afstudeerproject met groeimogelijkheden en enthousiaste, gepassioneerde collega's. Samen met je begeleider ga je op zoek naar de opdracht die bij je past.