Over ons

Help jij Nederland omschakelen?

De wereld waarin wij werken is in beweging. De energiemarkt verandert en de consument is steeds veeleisender. Als koploper in de energietransitie is Eneco de afgelopen jaren getransformeerd tot een slagvaardige, veranderingsgezinde organisatie met een groene missie.

Het is de ambitie van Eneco om Nederland mee te nemen in de energietransitie. Om dat voor elkaar te krijgen staat de klant in al ons doen en denken centraal. Dat is wat Eneco drijft en bindt. Dat voel je in de hele organisatie en resulteert in hechte samenwerkingen en vakoverschrijdende inzichten en oplossingen. Je gaat aan de slag bij een corporate die groot genoeg is om dingen voor elkaar te krijgen en tegelijk profiteert van de flexibiliteit en innovatiekracht van een startup. We werken in een open organisatie die bruist van de energie. Bij Eneco kan iedereen met scherpe geest en een positieve, actieve mindset een bijdrage leveren aan een groenere wereld.

Waarom bij ons werken?

Waarom stage lopen bij Eneco? Omdat je hier uitgedaagd wordt om alles uit je stage te halen! Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is ruimte voor jouw nieuwe frisse ideeën.

Verder zitten de volgende punten standaard bij iedere stage:
- Een fijne stagevergoeding
- Iedere dag een lekkere en gezonde lunch en heerlijke koffie uit onze Espressobar
- Een ongekend goede werksfeer
- Werken in één van de mooiste en duurzaamste kantoorgebouwen van Nederland
- Goede en persoonlijke coaching door je toekomstige stagebegeleider: jouw ontwikkeling staat voor ons centraal