Over ons

ELCEE is uw partner voor geëngineerde componenten en assemblages, zoals gietstukken, smeedstukken, glijlagers en laswerk. Het transformeren van lassamenstellingen in kosteneffectieve giet- en smeedstukken is een van onze sterke punten. Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van zeer hoogwaardige componenten tegen de laagste kosten op productielocaties wereldwijd. Standaard leveren wij voor al onze producten technische ondersteuning, kwaliteitscontrole en supply chain management.

Het ELCEE-team werkt nauw met u samen en benut daarbij de diepgaande specialistische kennis en expertise die wij in de loop van vele jaren hebben opgebouwd. Wij zetten ons voor 100% in om op basis van uw behoeften de beste en meest efficiënte oplossing voor uw product te vinden. Het resultaat: de meest efficiënte en betaalbare componenten voor uw productieproces. De ELCEE Group telt 18 bedrijven wereldwijd. Ons verkoopteam is lokaal georganiseerd om u een zo goed mogelijke service te bieden!

ELCEE IN HET KORT
Opgericht in 1923
300 medewerkers op 18 locaties wereldwijd, waarvan een derde in Azië voor procesbeheersing, productiecontrole en kwaliteitsborging
Technische centra compleet uitgerust met geavanceerde meetinstrumenten in onze magazijn- en productielocaties
Nauw verbonden met de werkplaatsen voor bewerking en assemblage in onder andere China, Polen, Turkije, Oekraïne en Vietnam
Strategisch gevestigde magazijnen in Europa en Azië

Waarom bij ons werken?

Onze medewerkers zijn de sleutel tot ons succes. Dankzij hun inspanningen, talent en capaciteiten is ELCEE in staat haar doelen te bereiken. Kom werken bij ELCEE en deel in ons succes!

Wij bestaan al meer dan 90 jaar (ELCEE is opgericht in 1923) en deze ervaring biedt een solide basis voor de toekomst. Door onze snelle groei zijn we op zoek naar nieuwe collega’s, samen ontwikkelen we het succes van ELCEE.

ELCEE biedt een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Er zijn tal van carrièremogelijkheden en er is altijd de mogelijkheid om actief bij te dragen aan het succes van het bedrijf!