Over ons

Constrive is een e-commerce eco-systeem van 9 bedrijven die elkaar versterken om merken een footprint te geven in Europe en de consumenten over heel Europa te bereiken op de meest efficiënte manier.
De bedrijven binnen Constrive hebben elk haar eigen discipline, van traditioneel wholesales (MConomy B.V.) tot D2C via marketplaces (10XCrew B.V.). Daarnaast bieden andere partijen data insights en hebben we een eigen warehouse om de logistieke kant af te vangen.

Onze strategie is om sellers te kopen die actief zijn op marketplaces. Door ons ecosysteem kunnen we deze bedrijven efficiënter laten werken, conversie te verhogen en daardoor winstgevender maken. We zitten momenteel in het uitrollen van deze strategie en jij kan nu op een mooi moment instappen en meegroeien met onze organisatie.

Binnen Constrive kom je te werken in The Financial Shared Service center en zal je onderdeel zijn van een team die bestaat uit: CFO, Business Controller, Financial Controller, Controller en 2 financieel medewerkers. Je word onderdeel van een Finance Team en zal worden aangestuurd door de Financial Controller.

Waarom bij ons werken?

- Stage Finance bij E-commerce eco-systeem
Studeer je accountancy, controlling of bedrijfseconomie? Kom dan bij Constrive het Finance vak leren.
Je begint met het meewerken aan administratieve werkzaamheden, vervolgens krijg je inzicht in de controlling activiteiten. Gedurende de stageperiode kun je de verschillende aspecten van het finance vak eigenhandig ervaren.

Hier ga je mee beginnen, de eerste periode leer je het bedrijf, systemen en processen kennen. Heb je nog geen finance ervaring? Geen probleem, door ons ervaren team krijg je training on the job.

Als stagiair finance medewerker houd je ervan dat de zaken op orde zijn.
Je ondersteund het team met het zorgen dat de debiteuren op tijd betalen en dat de crediteuren op tijd betaald zijn. Daarnaast ondersteun je bij het boeken van de banken en dat aan het einde van de maand alle grootboekrekeningen en balansdossiers in orde zijn.
Tot slot zal je ondersteunen bij het opstellen van de e-commerce reports, hier valt te denken aan de verschillende Marketplace sales reports (Amazon, Bol.com, Fonq etc.) en de bijbehorende rondrekeningen.

Kortom je leert het finance vak van begin tot eind als je kiest voor een carrière bij Constrive!

Wat ga jij concreet doen?

● Marketplace reports (bol.com/Amazon) & rondrekeningen
● Create client reports from PowerBI
● Debiteuren / Crediteurenbeheer;
● Bijhouden finance mailbox;
● Banken boeken;
● Grootboek bijwerken;
● Intercompany afstemmingen;

Naar wie zijn wij op zoek?
Je denkt continu in oplossingen, bent een spin in het web en kunt hierin je eigen structuur aanbrengen. Verder herken jij je in onderstaand profiel:

● Je studeert aan een relevante WO/HBO opleiding (accountancy, control of bedrijfseconomie)
● Je bent nieuwsgierig en leergierig, altijd op zoek naar optimalisatie
● Je houd van verandering en een dynamische omgeving
● Je bent oplossingsgericht en gaat structureel te werk
● Contract op basis van 32-40 uur


Voor wat hoort wat, wat kun jij van ons verwachten?
Wij bieden jou een leuke plek in een dynamisch team waar we jouw input meer dan waarderen! We zijn een bedrijf dat in oplossingen denkt en omdat we dit ook verwachten van onze medewerkers bieden we jou veel vrijheid in je functie.
Wij omarmen als bedrijf de hybride werkvorm waarbij we thuiswerken combineren met gezellig op kantoor werken. Dit kan zowel op ons kantoor in Nieuw Vennep en in Eindhoven, of je wisselt dit af. It’s up to you.
Een carrière, door de groei die Constrive meemaakt liggen er mooie kansen om mee te groeien binnen de organisatie!
Daarnaast bieden wij:
● Een stagevergoeding van 300 Euro;
● Mogelijkheid om te werken waar jij wilt.
Sounds good?
Solliciteer dan direct!
Heb je vragen?
Mail of bel gerust met Haris Sabaredzovic
[email protected]
+31(6)4 063 56 96