Over ons

Australian Gold is al meer dan 25 jaar lang het nummer 1 merk ter wereld op het gebied van zonnebankcrèmes en zonnebrandcrèmes.

Het merk staat bekend om de superieure kwaliteit, de fantastische huidverzorging en de magnifieke bruiningsresultaten.

Australian Gold biedt een ruim assortiment voor onder de zonnebank en voor in de buitenzon, voor elk huidtype en voor elk budget.

Ons bedrijf Bradford & Hamilton is al meer dan 20 jaar (exclusief) Australian Gold importeur en distributeur. Opererend vanuit ons hoofdkantoor in Nederland, zijn we actief in 17 landen met kantoren in o.a. Nederland, Duitsland, Polen en Tsjechië.

Onze klantenservice bestaat uit Nederlands-, Engels-, Tsjechisch-, Slowaaks-, Duits-, Frans-, en Poolssprekende medewerkers. Alle klanten kunnen profiteren van de ruime kennis en ervaring die wij de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan.

Bradford & Hamilton is al sinds de oprichting (en nog steeds) een familiebedrijf en dankzij de persoonlijke betrokkenheid is het gehele (internationale) Bradford & Hamilton team bijzonder toegewijd aan het bedrijf, de producten maar vooral aan de klanten.

Waarom bij ons werken?

Bij Bradford & Hamilton zullen je taken veelzijdig zijn. Je zult inzicht krijgen in de volledige organisatie. Van de logistieke tot aan de aftersales afdeling. Ook heb je contact met buitenlandse partners of dochterondernemingen. Op deze manier krijg je een goed beeld van de bedrijfscultuur binnen een internationale organisatie.