Over ons

OVER ACCELL GROUP EN WAT WE DOEN

Wij geloven dat fietsen de wereld vooruit brengt. We ontwerpen eenvoudige en slimme oplossingen om een ​​fantastische fietservaring te creëren voor iedereen die onze fietsen gebruikt. Accell Group maakt fietsen, fietsonderdelen en accessoires. Wij zijn de Europese marktleider in e-bikes en de op één na grootste in fietsonderdelen en -accessoires. Met tal van toonaangevende Europese fietsmerken onder één dak. Deze merken zijn gebouwd door pioniers voor wie het beste niet goed genoeg was. Tot op de dag van vandaag belichamen we de ondernemersgeest van die familiebedrijven. We blijven onszelf pushen om hoogwaardige, geavanceerde producten te creëren die worden aangedreven door de voortdurende uitwisseling van knowhow en vakmanschap.

Bekende fietsmerken in ons portfolio zijn onder andere Haibike, Winora, Ghost, Batavus, Koga, Lapierre, Raleigh, Sparta, Babboe en Carqon. XLC is ons merk voor fietsonderdelen en accessoires. Accell Group heeft circa 3.400 medewerkers in 18 landen. Onze fietsen en aanverwante producten worden verkocht aan dealers en consumenten in meer dan 80 landen. In 2020 verkochten we ongeveer 897 duizend fietsen en boekten we een omzet van € 1,3 miljard.

Waarom bij ons werken?

Een bijdrage leveren aan onze mooie fietsmerken, daar wordt iedereen toch blij van?! Het werken in onze organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen, een 'can-do' mentaliteit en veel collega's om je heen met passie en trots voor onze producten.